vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Høkers vertrekken binnenkort naar Roemenië

11 april 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - Het is weer aftellen voor de Høkers. Over drie weken vertrekt er weer een bescheiden, maar o zo zinvol, hulpkonvooi vanuit de Aalburgsestraat in Wijk en Aalburg naar Roemenië. Wim van Wijk en zijn companen gaan dan wederom naar het kinderhuis in Dolhasca. Deze reis stond eerst dit najaar gepland, maar werd onder andere wegens slechte weersomstandigheden uitgesteld. Zaterdag, 30 april is het dan zover. Høker Wim van Wijk doet alvast verslag: 

Als goed is dan zijn wij Høkers, over 3 weke op weg naar Roemenië ! Bij Mercedes garage Klaas Hobo (op foto staat Klaas in't midde) ware wij om daarvoor een grote transportbus te vrage.
Altijd voele wij ons een bietje 'bezwaard' om zoiets te gaan vrage, want ondernemers worde soms gek van al da 'sponsor gezeik' !
En hoewel onze loeihard werkende ondernemers soms gek worde van al da 'sponsorgezeik' en Klaas bekant nie kwaad te krijge is, zoude wij het nie motte probere om hem te passere as wij'n bus nodig hebbe, zo vertelde hij aan ons, een gouwe kerel dieje Klaas !
Op Zaterdagmorge 30 April om 9u vertrekke wij dus weer richting Roemeens kinderweeshuis om'n hopper spulle weg te brenge en dan is't dus weer ouwerwets 'Høkers uitzwaaie' bij't Høkerhonk in de Aalburgsestraat !
Iedereen is dan weer méér dan welkom om onder't genot van'n bak koffie en'n dikke plak  'gesponsorde biejobakker Hardeman cake' (zelf weet ie nog van niks !), ons effe goeie reis te wense !
Als gij op de hoogte wil blijve van al't (on)zinvol Høkernieuws, meld je dan aan as 'Høker steunlid' het kost maar € 7,50 per jaar en je ontvangt het 'Høker Dagblad', vól met (on)zinvol nieuws van o.a. de 80 jarige Ko Video (van Noorloos) die mee'n nieuwe vriendin in Gorkum was gaan wone, toen ie geruchte had vernome dat de Høkers ginge stoppe, maar nou weer holderdebolder trug is gekome nadat ie erachter kwam dat't ammel lulkoek was !
Aanmelde kan o.a. bij Høker Wim van Wijk, Høkster Mystika van Wijk Moreno of Marius Mengpaneel (Nieuwkoop).
Dus kom gezellig effe aan vóór 9.00u op Zaterdagmorge 30 April, koffie en biejologiese cake staat klaar !

(Foto Høker Wim van Wijk)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.