maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Kunstwerken op rotondes zijn in zicht

11 april 2016 (door WoudrichemNet)

REGIO - Binnenkort komen op de drie rotondes die toegang geven tot het Land van Heusden en Altena drie kunstwerken. Het is een provinciaal project om de toegang te markeren. De kunstwerken komen o[p de rotondes van Dussen, Wijk en Aalburg (kromme Nol) en Almkerk.

Voor de rotonde in Almkerk zijn de voorbereidingen in volle gang: er komt een kunstwerk van Harmke Koning: er verrijzen straks drie grote stammen uit de grond van de rotonde met 24 bladeren in de vorm van (insecten)vleugels.

Het imposante kunstwerk ‘When the tree keeps his wings’ wordt op dit moment gemaakt in een loods van constructiebedrijf Buyk.

(Foto gemeente Woudrichem)

Lees meer over:

Altena kunstwerken rotondes
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.