Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Kwastenfabriek neemt deel aan Aalburgse Kunstroute

31 maart 2016 (door AalburgNet)

GENDEREN - De tiende editie van de Aalburgse Kunstroute staat gepland op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei a.s. Dit jaar staat de kunstroute in het teken van Jeroen Bosch. De Kwastenfabriek neemt met enkele Genderense schilders deel met een uitgebreide expositie in Het Dorpshuis.

Ook de bewoners van De Ruiterhof zullen hun werk hierbij tentoonstellen. Het belooft daarmee een interessante een veelzijdige expositie te worden. Bij Het Dorpshuis is ook een brochure en route te verkrijgen om de gehele kunstroute te volgen.

De kunstroute is vrijdag 20 mei (19.30 – 21.30 uur) en zaterdag 21 mei (11.00 – 17.00 uur).

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.