donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Kids in actie met KinderLoop bij SamenLoop voor Hoop

30 maart 2016 (door WoudrichemNet)

GIESSEN / REGIO: De SamenLoop voor Hoop op 24 en 25 juni wil laten zien dat er hoop is en dat het leven wordt gevierd ondanks de ziekte kanker. Naast allerlei optredens, een gezellige braderie en veel activiteiten voor kinderen is er op zaterdag 25 juni om 10.30 uur een KinderLoop. De oproep klinkt om vooral mee te doen.

Via een korte wandeling van 24 minuten zetten kinderen zich in voor het goede doel. Ze organiseren vooraf acties om geld in te zamelen. De jonge deelnemers krijgen aan de start een paars SamenLoop-T-shirt en lopen in teams of worden begeleid door een volwassene. Aan de finish ontvangen ze nog een presentje. De organisatie noemt het 'Een blijvende herinnering aan een bijzondere dag!'

Meedoen
De KinderLoop is vooral bedoeld voor kinderen uit groep 3 tot en met 8, maar jongere of oudere broers of zussen kunnen natuurlijk ook meedoen. Het is de bedoeling dat kinderen zich laten sponsoren door bijvoorbeeld opa’s en oma’s, ooms en tantes, buren en andere vrienden en bekenden. Ze kunnen klusjes doen, zoals lege flessen inzamelen of oud papier ophalen. Er is van alles mogelijk.

Voor meer info: www.samenloopvoorhoop.nl/altena of meld uw kind direct aan via kinderloop.altena@outlook.com

(Foto SamenLoop voor Hoop)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.