maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Open Coffee Altena 23.0 wordt kleurrijk

26 maart 2016 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Colourfull people... Kleurrijke mensen. Als deze omschrijving ooit van toepassing is op een bont gezelschap, dan is dat nu het geval bij Open Coffee Altena 23.0. De netwerkbijeenkomst voor regionale ondernemers op 14 april wordt namelijk gehouden bij Verhoeven Verf & Wand in Giessen.

Opnieuw treffen een kleine honderd ondernemers uit de streek - en van daarbuiten - elkaar voor een smakelijke kop koffie en goede contacten. Want dat is waar Open Coffee Altena over gaat: contacten bouwen, relaties leggen en kijken wat je als ondernemers voor elkaar kunt betekenen. Van contact naar connectie dus. Het collega-netwerk Business Open merkte in dit verband ooit op: 'Netwerken is een sociale vaardigheid, wees dus niet te commercieel. Je netwerk is een waardevol klankbord. Durf te vragen wat je nodig hebt.'

Just for You
Het Woerkumse duo Just For You zorgt weer voor de muzikale noot onder de Cofee. Ook in 2016 trekken Leo en Angelique Gerritse met het Coffee-netwerk op. En wie van mening is dat 'de muziek te hard staat' heeft volstrekt gelijk. Just For You tempert dan het niveau maar al te graag. De muzikale opndernemers begrijpen als geen ander dat verstaanbaarheid tijdens een meeting van groot belang is. Anders gezegd: er zit een knop op het duo en de regionale netwerkers mogen die bedienen met hun stem. Door even aan te geven dat het best een leveltje minder mag... Ze doen het graag. Just for you.

Espresso
Aansluitend aan Open Coffee Altena is er weer een Espresso-sessie. Opnieuw schuiven maximaal 15 ondernemers aan om na te denken over het thema 'Verbeter je onderneming. Begin bij jezelf.'  Op basis van kennis delen en ervaring uitwisselen geven de deelnemers elkaar tips en tops: 'Wat gaat er goed, wat kan er beter?' Opgave wordt dringend verzocht, juist omdat er een maximum is. Aanmelden kan via www.OndernemendAltena.nl

Feiten
De zaken tot slot op een rijtje: Open Coffee Altena 23.0 wordt op14 april gehouden bij Verhoeven verf & Wand in Giessen. Adres: Nijverheiddstraat 3. Tijd: van 09:30-11:00 uur. Espresso start om 11:15 uur in een aparte ruimte. Aanmelden (graag!) voor OCA 23.0 via www.OndernemendAltena.nl. De deelnemers worden dan toegevoegd aan de presentielijst bedoeld om vast te kunnen stellen wie je per se zou willen ontmoeten.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.