donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Open Dag Golfpark Almkreek na verbouwing

22 maart 2016 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Op zaterdag 2 april opent Golfpark Almkreek om 16.00 uur haar deuren voor iedereen die graag eens een kijkje achter de schermen neemt. De grote presentatie -en eventzaal is volledig gerenoveerd, het Paviljoen is verbouwd en nieuwe culinaire arrangementen staan op de menukaart. 'Genoeg om trots op te zijn en dat wil Golfpark Almkreek graag laten zien onder het genot van een drankje en een proeverij', aldus Golfpark Almkreek.

Het Golfpark bestaat sinds 1995 en heeft naast een prachtige 18-holes championship course nog veel meer te bieden. Footgolf en Racketgolf zijn sporten die gespeeld kunnen worden op de baan. Maar wie nog niet helemaal bekend is met de sport of het spel graag verder onder de knie wil krijgen, wordt geholpen door ervaren golfpro’s. Mensen zonder enige golfervaring kunnen ook terecht op de 9-holes par 3 baan.
Maar ook voor wie niet voor de golf komt, heeft Golfpark Almkreek heel wat te bieden. Een uitstekende keuken bijvoorbeeld met een heerlijk terras. Voor wie wat te vieren heeft bieden vernieuwde zalen plaats aan 400 personen. Alle ruimtes worden volledig op verzoek ingericht naar een ieders smaak. Menig bedrijfsfeest, bruiloft of kraamfeest is al op het Golfpark gevierd. En feesten in combinatie met golf kan natuurlijk ook.
Met meer dan 500 leden groeit de Golfclub nog steeds. Veel mensen uit de wijde omgeving weten inmiddels de weg te vinden naar deze no-nonsense club, waar de drempel laag ligt en gezelligheid de boventoon voert. Ook zijn er steeds meer kinderen te vinden op de golfbanen. Ook zij zijn altijd welkom om kennis te maken met deze sport.

Aanmelden
Wie een kijkje wil komen nemen, melde zich aan via de website (www.golfpark-almkreek.nl) of stuurt een mail naar sales@golfpark-almkreek.nl.

Lees meer over:

Open dag golfpark almkreek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.