donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Ondernemers gezocht voor Workshop Ondernemen is topsport en vv

19 maart 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - Tijdens het op zaterdag 7 mei a.s. te houden Marianne Vos wielerfestival Aalburg vinden er veel  activiteiten plaats rondom het thema sport.Een van de onderdelen is een workshop ondernemen = topsport, topsport = ondernemen. Deze workshop wordt georganiseerd in opdracht van de provincie Noord-Brabant door Business meets sports. Vorig jaar is dit evenement ook gehouden en een groot succes geworden.

De provincie Noord-Brabant en de stichting wielerevenementen Aalburg organiseren op zaterdag 7 mei 2016 tijdens het Marianne Vos Wielerfestival Aalburg een zeer interactieve workshop ”Ondernemen = topsport en topsport = ondernemen”. Deze workshop wordt verzorgd door Business Meets Sports. Het centrale thema van de workshop is “Personal branding”.

De opzet is dat twaalf ondernemers en drie jonge talentvolle topsporters elkaar daarbij ontmoeten.

De orngiasatie nodigt ondernemers uit om samen met een aantal andere ondernemers en jonge talentvolle sporters aan deze workshop deel te nemen.

Programma
Er zijn veel meer raakvlakken tussen ondernemers en topsporters dan men in eerste instantie zou denken. Tijdens de workshop maken we dit graag duidelijk. Er worden teams gevormd bestaande uit vier ondernemers en een jonge talentvolle topsporter. Beiden dragen vanuit hun discipline bij aan het succes van de ander. Enerzijds begeleiden de ondernemers deze middag de topsporter in business gericht denken. Anderzijds ervaart de ondernemer hoe het veeleisende leven van een topsporten eruit ziet. Ieder team gaat met het thema “personal branding” aan de slag en uiteindelijk worden de uitkomsten gepresenteerd aan een vakkundige jury.

Het programma van deze middag luidt als volgt:

  • 12.00 uur: ontvangst met een broodje
  • 12.45 uur: start workshop met kort welkomstwoordje door Marianne Vos
  • 15.00 uur: einde workshop en onder het genot van een welverdiend drankje, bijwonen van de start van de eliterijders.

Voor vragen kunnen bleangstellenden contact opnemen met Jaap van Helvoort, tel.nr 06-42400144 of email Jaap@bussinessmeetssports.nl

Lees meer over:

ondernemen topsport workshop
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.