donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Nieuwendijk Got Talent deelnemers gezocht

19 maart 2016 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar tijdens de Nieuwendijkse feestweek (03 tot en met 07 juni) op woensdagavond Nieuwendijk Got Talent georganiseerd worden!

Tijdens deze avond kunnen zowel volwassenen als kinderen zich als individu of met een groep opgeven om hun talenten in de feesttent ten tonele brengen! Zingen, dansen, een muziekinstrument bespelen, een act met je huisdier, een toneelstuk of cabaret, niets is te gek. Ook is het nog steeds mogelijk om lekker te playbacken. Uiteraard zal voor de jeugd de fantastische wisselbeker weer te verdienen zijn.

De avond zal uit twee delen bestaan, de jeugdigen (t/m 12 jaar) en de volwassenen (vanaf 12 jaar). We zullen zoveel mogelijk rekening houden met de bedtijd van de kleintjes.

De organisatie roept alle Nieuwendijkers op zich op te geven: 'Laten we er gezamenlijk weer een onvergetelijke avond van maken! Aanmelden kan via secretariaat@novnieuwendijk.nl. Vergeten jullie jezelf ook niet aan te melden voor de vrijmarkt tijdens Koningsdag? Er zijn inmiddels al 20 plaatsen gereserveerd!'

Lees meer over:

feestweek deelnemers talent
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.