donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

“Wij maken wat bij uw stijl past!”

16 maart 2016 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Met de lente is de tijd van barbecueën ook aangebroken. Steeds vaker ruik je de geur van vlees dat op een barbecue ligt. Naast simpelweg eten is dat voor veel mensen steeds meer een ‘uitje’ aan het worden. Het gaat om de gezelligheid, de smaak en de ervaring. Erik de Waal van Het Luxe Buitenleven levert daar voor iedereen graag zijn steentje in bij. Met de Big Green Egg krijgt barbecueën volgens hem een andere lading, neem daarbij de op maat gemaakte meubels die passen in je tuin en het genieten kan beginnen.

De Big Green Egg is een kookstation van keramiek, op houtskool gestookt. Je kunt er echt alles mee doen. Van slow cooking tot grillen en van pizza’s tot roken. De veelzijdigheid heeft ervoor gezorgd dat de echt goede restaurants de Big Green Egg eveneens hebben gevonden, zoals De Librije en De Sluis. Dat komt ook door de karakteristieke smaken die deze barbecue afgeeft.”

“De Big Green Egg is een sieraad voor elke tuin,” zegt De Waal vol passie en trots. Hij is in zeven verschillende maten verkrijgbaar. Van een formaat dat op de boot past tot één waarvan je met vijftig tot zestig man kunt eten. “De Big Green Egg zorgt voor een andere beleving van barbecueën. Je neemt er de tijd voor. Of je er nu een sateetje, pizza of brood op wilt bakken, die belevenis is geweldig.” Daarnaast is de Egg eenvoudig te reinigen.

Maandag 28 maart kunt u zelf een kijkje nemen in de showroom om te zien hoe de op maat gemaakte meubels van Het Luxe Buitenleven er uit zien en wat de mogelijkheden zijn. Tevens is er een chefkok aanwezig die een demonstratie geeft van de Big Green Egg en tevens vraagbaak. Uiteraard kunt u genieten van heerlijke hapjes. 

Het Luxe Buitenleven
Dorpstraat 8a
4271AC Dussen
www.hetluxebuitenleven.nl

- Advertorial -

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.