vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

TTV Rally draait lekker

15 maart 2016 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Het eerste seniorenteam van TTV Rally maakte een goede start in de competitie. Tot nu toe zijn er geen wedstrijden verloren en staat dit met een ruime voorsprong op de eerste plaats. Het verschil met de het team op de tweede plek is nu 9 punten. Volgende week speelt Rally 1 tegen TTCV Van Herwaarden 5 het team. Zijn staan op plek twee.

Rally 2 speelt voor het eerst in de vijfde klasse, het team is vorig seizoen kampioen geworden in de zesde klasse. Het team speelt goed in de vijfde klasse en staat op een mooie vierde plek, met 1 punt minder met het team wat op de derde plek staat

Jeugd
Het eerste jeugdteam van TTV Rally is echt goed begonnen aan de competitie. Vorig seizoen is dit team met ruime cijfers kampioen geworden in de 2e klasse. Het team staat na 4 gespeelde wedstrijden op een eerste plek. Tot nu toe zijn er ook geen wedstrijden verloren, het verschil met de nummer twee zijn 3 punten. Volgende week staat er een sterke tegenstander op het programma. Om de koppositie te behouden zal er met ruime cijfers van dit team gewonnen moeten worden.

Rally 2 heeft het dit seizoen erg moeilijk, het team is namelijk een klasse hoger ingedeeld als vorig seizoen. Voor dit team is het erg hard werken om elke wedstrijd een paar punten te pakken.

Voor Rally 3 en Rally 4 is dit seizoen voor het eerst dat deze twee teams competitie spelen.

Lees meer over:

ttv rally tafeltennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.