vrijdag 29 maart 2024

Dussense Boys C1G wint met grote cijfers

12 maart 2016 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Op zaterdagmiddag (12-03) trad Dusssen Boys C1G aan tegen Vlijmen. Er werd gewonnen, maar de wedstijdd verliep 'minder aangenaam.'

Dussen kwam snel op 1-0 door Jurek. Dussen speelde Vlijmen bij vlagen weg en als snel stond het 2-0 en 3-0. Jurek scoorde allebei deze goals uit het boekje. Jurek scoorde ook de 4-0. Het werd voor rust nog 5-0 en 6-0.

Ruststand: 6-0

Niet angenaam
Na rust werd het een stuk minder aangenaam, omdat Dussen steeds minder ging spelen en de tegenstander ging schoppen. Het werd uiteindelijk een hele vervelende tweede helft, doordat er een paar spelers van de tegenpartij zich niet konden gedragen en bleven schoppen, schelden en zeiken. Dussen scoorde nog wel de 7-0 en 8-0 (Penalty), bij de 7-0 werd Jurek het veld uitgeknald.

De scheidsrechter had het niet goed in de hand en besloot voortijdig af te blazen voordat het verder uit de hand liep.