donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

PT Creations wint Millennium Challenge Award 2015

11 maart 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - Aansluitend aan de jaarlijkse ledenvergadering van OV Aalburg afgelopen woensdagavond (09-03) werd de Millennium Challenge Award uitgereikt: een wisseltroffee als waardering voor duurzaam ondernemerschap. Deze ging voor 2015 naar PT Creations in Wijk en Aalburg.

Op basis van de zogenaamde Triple P (People, Planet, Profit) werd het bedrijf gelauwerd. Mark Timmermans nam de prijs met plezier in ontvangst uit handen van Ery Kooi. Timmermans gaf aan 'trots en blij' te zijn. Na de nominatie had de ondernemer, zo gaf hij eerlijk toe, er 'een beetje op gerekend' dat PT Creations een goede kanshebber zou zijn. 

De medewerkers delen eveneens in de feestvreugde: voor hen is er - biologisch - gebak...

Presentatie
Voorafgaand aan de uitreiking hield Millenniumwerkgroep Aalburg een presentatie over haar visie en missie en de Global Goals. De Millennium Challenge Award is een gezamenlijke prijs van de werkgroep én OV Aalburg. De lokale ondernemersvereniging omarmt de visie van de werkgroep mede ook omdat het naadloos past in hun plan van aanpak Aalburgs ondernemerschap beter op de kaart te krijgen.

De eerste wisseltrofee werd uitgereikt bij Achilles Veen, de locatie waar de ondernemersvereniging haar ledenvergadering organiseerde.

Symboliek Award
De gloednieuwe Award is ontworpen en gemaakt door de Genderense kunstenaar Richard van de Koppel. Door opzet en vormgeving staat het symbool voor duurzaam ondernemerschap. Op de natuurstenen sokkel een kikker die een bladstengel vastgrijpt. De stengel symboliseert, door de bol aan het eind, de letter P. Dit staat voor People, Planet en Profit. De bol, omvat door de bladstengel, is de wereld als uitdrukking voor Global Goals: milieu en duurzaamheid gaat iedereen aan.

(Foto PT Creations)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.