woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Beheer bewegwijzering bedrijventerrein Veen gaat veranderen

9 maart 2016 (door Bezichtig.nu)

AALBURG - In 2012 werd op verzoek van de bedrijven bewegwijzering op bedrijventerrein Veen geplaatst. De gemeente gaat het beheer daarvan nu overhevelen naar een verkeerskundig adviesbureau. Deze sluit met de betreffende bedrijven een onderhoudscontract af.

Dit gebeurde in het kader van het Integrale Dorpsontwikkelingsplan Veen. Het systeem omvat portalen op 15 locaties op het bedrijventerrein, met 100 verwijsborden naar 71 bedrijven.

De gemeente Aalburg heeft het beheer van het verwijzingensysteem op zich genomen nadat de Veense bedrijvenvereniging ophield te bestaan. De gemeente vindt het gewenst om het verwijzingensysteem op een adequate manier in stand te houden en ging hiervoor een samenwerking
aan met verkeerskundig adviesbureau Ronnico bv. Uitgangspunt is dat de kosten van instandhouding (vervanging, wijziging, schadeherstel, onderhoud) van het systeem voor rekening van de bedrijven komen.

Een en ander is overeenkomstig de Notitie lokale bewegwijzering Aalburg. In 2016 zal Ronnico de betreffende ondernemers rechtstreeks benaderen met het verzoek een onderhoudscontract af te sluiten.

Informatie
Wie vragen heeft over dit onderwerp, kan contact opnemen met Sjanie van Trigt van de afdeling Openbare Werken, via 0416-698770 of s.vantrigt@aalburg.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.