donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Gezellige bingo in dorpshuis Drongelen

8 maart 2016 (door AalburgNet)

DRONGELEN - Dat veel mensen de weg naar het gezellige dorpshuis in Drongelen weten te vinden, bleek afgelopen vrijdag (4-3) weer. Toen organiseerde dorpshuis De Oude School haar jaarlijkse bingo. En het was volle bak.

Het was een geslaagde avond. Niet alleen voor de organisatie, maar vooral voor het publiek, want velen gingen met één of meerdere prijzen naar huis. De hoofdprijs, een tablet, bleek aantrekkelijk voor velen. 

Stichting Dorpsbelangen Drongelen laat weten: 'De avond was een succes door onder andere de sponsoren en de deelnemers aan de bingo, dat uit jong en oud bestond. En daar is de bingo uiteindelijk voor bedoeld: voor iedereen. Volgend jaar in deze zelfde periode, zal dorpshuis De Oude School weer een bingo organiseren.'

De volgende activiteit is aanstaande zaterdag 12 maart, want dan is het dorpshuis deelnemer aan NLdoet.

Meer info?
www.facebook.com/oudeschooldrongelen.
www.dorpshuisdrongelen.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.