Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Nieuwe naam gezocht voor MFA Dussen

5 maart 2016 (door WerkendamNet)

DUSSEN - In Dussen wordt eind dit jaar een nieuwe multifunctionele accomodatie (MFA) gebouwd. Een nieuw gebouw dat is bedoeld voor alle inwoners. De plannen liggen klaar, het bouwen gaat beginnen, enkel de naam ontbreekt.

De gemeente Werkendam roept de bewoners daarom op mee te denken in het vinden van een passende naam: 'Wat wordt de naam van deze accommodatie met scholen, kinderopvang, sportzaal, bieb en dorpshuisfunctie? Geef jouw idee voor 31 maart door via de website van de gemeente.

Uiterlijk 2 mei 2016 wordt de nieuwe naam bekend gemaakt.

Lees meer over:

gemeente dorpshuis MFC
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.