Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Nieuwe huisstijl en website voor dorpshuis Drongelen

4 maart 2016 (door AalburgNet)

DRONGELEN - Afgelopen weken werd achter de schermen door de vrijwilligers van dorpshuis De Oude School hard gewerkt om de nieuwe website en huisstijl de lucht in te krijgen. Er werd er veel eigen tijd ingestoken. Maar het is prima gelukt.

Bij een nieuwe huisstijl hoort een nieuw logo. In het logo zit een verwijzing naar Drongelen, het wapen van Drongelen is in het logo verwerkt. Enthousiat laat men weten: 'De website is op de mobiele telefoon ook goed bereikbaar. Bent u benieuwd naar het resultaat? Surf naar www.dorpshuisdrongelen.nl'

De laatste jaren zijn er veel meer vernieuwingen geweest in het dorpshuis van Drongelen. Zo werden bijvoorbeeld de keuken, ontvangsthal en de toiletten vernieuwd. En werd het dorpshuis voorzien van nieuw meubilair. De vrijwilligers blijven altijd op zoek naar vernieuwingen/aanpassingen. Het resultaat is dus de aanpassing van de huisstijl en de website naar deze tijd.

U kunt natuurlijk ook terecht op de facebookpagina van De Oude School, dit is www.facebook.com/oudeschooldrongelen

Lees meer over:

dorpshuis oude school
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.