donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Noad32 krijgt het roer nog niet om

24 februari 2016 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Je kunt dan wel het betere van het spel hebben. Je kunt dan wel twee maal op voorsprong komen. Je kunt dan wel drie doelpunten maken. Maar als dit teniet wordt gedaan door de tegenstander, dan blijf je niet alleen teleurgesteld, maar ook met lege handen achter. Dat voerkwam Noad'32 in de  wedstrijd tegen SSC.

In de eerste helft komen de Wijk en Aalburgers op voorsprong door een goal van John Pootjes, wat tevens de ruststand is.

Wereldgoal
In de 58e minuut komt SSC op gelijke hoogte door Erwin v.d. Hoven. Door Sven Bleijenberg wordt tien minuten later de voorsprong weer bereikt. Een minuut of drie later is de stand weer gelijk door SSC 'er Erwin v.d. Hoven. Daarna loopt SSC verder uit. In de 81e minuut scoorde Yoey van Veldhoven
en in de 86e minuut Dirk Wittebol de maker van een wereldgoal en tevens het vierde doelpunt.

Strafschop
Ruben Bouman had het verschil kunnen verminderen door middel van een gegeven strafschop, helaas ging de bal over. In blessuretijd werd het verschil teruggebracht tot één doelpunt door een kopbal van Remy Schouwenaar. Helaas floot vlak hierna de scheidsrechter voor het einde.

Lees meer over:

Voetbal sport noad'32
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.