dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Altenagemeenten peilen leefbaarheid en veiligheid

23 februari 2016 (door AalburgNet)

AALBURG -  WERKENDAM - WOUDRICHEM: De afgelopen jaren hebben de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem gezamenlijk eens in de twee jaar een enquête uitgezet onder de inwoners om de veiligheidsbeleving van de burgers te peilen en in kaart te brengen. Ook dit jaar wordt er weer een veiligheidsenquête uitgeschreven.

Door deze enquête krijgen de gemeenten meer inzicht in de leefbaarheid en veiligheid van de leef/woonomgeving. Aan de hand van de resultaten van het onderzoek ontstaat er een goed beeld over de veiligheidsbeleving in onze gemeenten en komen mogelijke aandachts- en verbeterpunten naar voren. Ook kunnen de gemeenten met de uitkomsten nog beter het beleid en de inzet bepalen op het gebied van veiligheid voor de komende jaren. Het invullen van de enquête is daarom zowel voor de inwoners als voor de gemeenten van groot belang.

Brief
Deze week krijgen ongeveer 3200 geselecteerde inwoners uit het Land van Heusden en Altena een brief toegestuurd om de enquête digitaal in te vullen. Dit kan tot 18 maart a.s. Ook inwoners die geen brief hebben ontvangen kunnen aan het onderzoek deelnemen.

Wie niet beschikt over een computer of internet kan de papieren versie aanvragen door contact op te nemen met de Lucien Spiessens, bereikbaar op het telefoonnummer 0416-698714.

De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem hopen dat zoveel mogelijk inwoners de enquête invullen.

Meedoen
De veiligheidsenquête kan digitaal ingevuld worden via www.samenwerkendegemeenten-aww.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.