vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

O&U en AFC vieren het voorjaar in Drunen

22 februari 2016 (door AalburgNet)

AALBURG -  ANDEL: Oefening en Uitspanning (O&U) en het Andels Fanfare Corps (AFC) vieren het voorjaar. Onder de naam Voorjaars Virtuozen geven de muzikanten uit repectievelijk Wijk en Aallburg en Andel op 2 april een spetterend concert in De Voorste Venne te Drunen. De organisatie is in handen van O&U.

Tijdens dit concert is niet alleen O&U te beluisteren. Om voor een afwisselende avond te zorgen is het Andels Fanfare Corps uitgenodigd om de avond te starten. Voor AFC is dit concert gelijk een try-out voor de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen die op 9 april plaatsvinden.

Het verplichte werk voor deze kampioenschappen, Armeense Rapsodie no. 3 van Alexander Comitas, zal dan ook op dit concert uitgevoerd worden. O&U speelt o.a. het prachtige A London Overture van Philip Sparke, het spetterende Flashlight en als rustpunt het gevoelige Hymn for Diana.
Samen met diverse solisten zorgen deze bands voor een gevarieerde avond. Deze solisten zijn: internationaal Besson-artiest Harmen Vanhoorne (cornet), Jeffrey Kant (trombone) en Pieter Hunfeld (hoorn). Samen met AFC en O&U staan zij garant voor een virtuoze avond.

AFC organiseert deze dag ook een Brass Academy: onder andere bovengenoemde solisten verzorgen overdag diverse workshops. Kijk voor meer informatie op deze link op Woudrichem.net.

Informatie
De aanvang is om 20:00 uur in De Voorste Venne, Anton Pieckplein (parkeren) in Drunen. Reserveren: kaartenoenu@gmail.com of via de leden van O&U.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.