donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Extra voorstelling Mijn Elektra?

19 februari 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op 12 februari jl. ging ‘Mijn Elektra’ van Theatergroep YrroS! in première i de Waterstaatskerk in de Woerkumse vesting. De nog geplande voorstellingen zijn zo goed als uitverkocht: enkel nog allerlaatste kaarten beschikbaar voor 3,4,5 maart. Bij voldoende animo plant YrroS! een extra avondvoorstelling op vrijdag 11 maart.

Wie daarvoor interesse heeft kan dat vóór 4 maart aangeven via yrrostheater@gmail.com onder vermelding van ‘optie-lijst 11 maart’. Bij voldoende reserveringen worden de inschrijvers persoonlijk geïnformeerd hoe zij in bezit komen van de kaarten voor deze allerlaatste voorstelling.

Net als bij de lopende voorstellingen zit de bezoeker in een amphitheaterachtige opstelling, waar de vijf spelers (Lida Hagenaars, Job Keijts, Eric Schopman, Jacky van der Vleuten, Lianne van der Vliet) om het publiek heen spelen. Een  opstelling die past bij weer een ander genre waar YrroS! dit seizoen voor heeft gekozen, een moderne klassieker. ‘Mijn Elektra’ is een stuk dat beklijft, met prachtige teksten van Koos Terpstra en door regisseur Ine Masseling toegankelijk gemaakt en aan het heden gelinkt.

Kaartverkoop
De komende drie voorstellingen zijn nagenoeg uitverkocht, maar misschien legt u uw hand op die allerlaatste kaarten voor 3,4,5 maart?
Op www.yrrostheater.com leest u hoe u kunt reserveren en vindt u info over ontvangst- en aanvangstijden. De kaartprijs is 12,50 euro inclusief ontvangst met koffie en thee.

Locatie: Waterstaatskerk – Vissersdijk 15 – Woudrichem-vesting.

De kerk wordt verwarmd op de voorstellingsdagen, maar neem zekerheidshalve toch een vestje mee. Het is en blijft maart.

(Foto redactie AltenaSteden.net)

Zie ook:

Lees meer over:

theater mijn elektra Yross!
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.