vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

EHBO Kringwedstrijden gebaseerd op realistische noodsituaties

19 februari 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Gisteravond (18-02) nam EHBO Vereniging Woudrichem met een wedstrijdploeg deel aan de wedstrijd EHBO Kring Altena die werd georganiseerd door EHBO Vereniging Sleeuwijk. De krachtmeting vond plaats bij Installatiebedrijf Aquarius aan 't Zand in Sleeuwijk.

Er waren vier ongevalssituaties die de deelnemende teams aan moesten pakken. Stuk voor stuk realistische ongevallen, die adequaat door de  EHBO-ers werden verholpen. EHBO Woudrichem, die tweede werd, laat weten: 'Bedankt Captain Marjon van Linstee, Nicole Merkens en Dirk Rochat voor het hooghouden van de eer van onze vereniging. En natuurlijk ook dank aan de supporters die gelukkig in grote getale waren opgekomen.'

Klassering
Het team van Woerkum behaalde dus de tweede plaats door 432 punten in de wacht te slepen en finishte achter EHBO Vereniging Dussen met 470 punten. Derde in de rij werd EHBO Eethen (419 punten) en vierde werd EHBO Veen (415 punten).  EHBO Sleeuwijk (390 punten) en EHBO Werkendam met 362 punten eindigde respectievelijk als vijfde en zesde. EHBO Waardenburg deed buiten mededinging mee aan de wedstrijd. Deze vereniging valt niet onder de Kring Altena.

(Foto EHBO Vereniging Woudrichem)

Lees meer over:

Altena ehbo kringwedstrijden
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.