vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Ook 'herbouwing' AltenaSteden.net is afgerond

6 februari 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - WERKENDAM - WOUDRICHEM - ALTENA: Gingen onlangs eerst de drie digitale Marktpleinen Aalburg.net, Werkendam.net en Woudrichem.net op de schop, afgelopen week kwam AltenaSteden.net  online. Daarmee kwam aan vele uren overleg, nadenken, kijken en vergelijken, keuzes maken en bouwen een einde. De vier marktpleinen zijn weer future proof. Stilstand is immers achteruitgang... Terecht klinkt het dan ook: 'Missie voltooid!'

AltenaSteden.net, de regionale - overkoepelende - website, onderging dezelfde restyling als de drie lokale pleinen. Aan de voorkant kwam er meer ruimte voor de artikelen (tekst) en werden overbodige 'tierelantijnen' verwijderd om het beeld rustig te houden.

Aan de achterzijde werd de site volledige responsive gemaakt. Dat wil zeggen dat het platform nu prima te downloaden en uitstekend te lezen valt op tablets, smartphones, iPads en iPhones. De mobiele devices dus.

De complete 'herbouwing' van de vier marktpleinen is hiermee dus afgerond. Alles voor een eigentijdsere look voor bezoekers en adverteerders, alsook een beter gebruik op mobiele platforms.

Mediaconcept
Het mediaconcept AltenaSteden.net - Lokaal betrokken, sterk in de streek - is in handen van TekstAtelier® ... tekstfabriek & creatieve reclamemakerij - uit Wijk en Aalburg. Dit bureau is ook houder van B2B Netwerkplatform Ondernemend Altena™ & Open Coffee Altena. Zo worden B2B en B2C naadloos aan elkaar gekoppeld. TekstAtelier® werkt binnen deze concepten samen met diverse, sterke (media)partners.

Zie ook:

Lees meer over:

Restyling responsive
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.