vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Nieuw ontwerp voor pleinen AltenaSteden.net

26 januari 2016 (door AalburgNet)

REGIO - Drie digitale marktpleinen van AltenaSteden.net ondergingen een grote metamorfose. De opmerkzame bezoeker heeft het vast al gezien. De nieuwe websites zijn inmiddels online. Ingegeven door de gestage groei van en positieve reacties op de diverse pleinen werd in de voorbije periode achter de schermen hard gewerkt om de veranderingen mogelijk te maken. En die zijn aanzienlijk...

Niet alleen de indeling van Aalburg.net, Werkendam.net en Woudrichem.net, maar ook de vormgeving werd volledig aangepast. Ook zijn de websites nu volledig responsive gemaakt, dat wil zeggen geoptimaliseerd voor mobiele aparatuur. Dit allemaal om bezoekers nog beter en overzichtelijker van informatie te voorzien. Op deze manier gaan de digitale pleinen mee met de veranderende wereld op internet.

Tip
Voor trouwe bezoekers geldt: 'Mocht de website niet helemaal goed worden getoond, dan kunt u het beste de pagina even vernieuwen via de toetsen  Ctrl + F5.'

Veranderingen
Een greep uit de zaken die veranderd zijn. Op de hoofdpagina worden de foto's nu fors groter getoond. Op de Nieuwspagina's staan de overige nieuwsberichten naast het nieuwsbericht in plaats van eronder. Wat betreft vormgeivng is het beeld rustiger geworden en zijn overbodige zaken verwijderd. Ook is het nu eenvoudiger geworden om te reageren op nieuwsberichten in vergelijking met de 'oude' opzet. Ook de weergave van de Agendaberichten is veranderd. Deze staan nu bloksgewijze bij elkaar en wie doorklikt zal zien dat naast het bericht dan ook de andere angednapunten weer verschijnen voorzien van foto.

Adverteerders
Voor adverteerders zijn deze veranderingen een mooie opsteker. De banners waarmee met adverteert hebben door de nieuwe opzet en vormgeving meer ruimte gekregen. De uitingen kunnen daarom groter getoond worden, waardoor deze nóg meer opvallen. De aanpassing van de respectievelijke uitingen zal de komende tijd verder worden uitgevoerd.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.