donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Joan Wassink nieuwe directievoorzitter Rabobank Altena

26 januari 2016 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De raad van commissarissen van Rabobank Altena heeft Joan Wassink benoemd tot directievoorzitter. Wassink start 1 maart bij Rabobank Altena.

Eind oktober 2015 werd het vertrek van René van Zijl aangekondigd. Deze werd  per 1 januari 2016 benoemd tot kringdirecteur van Zuidwest-Nederland bij de Rabobank. Na deze aankondiging startte de bank de sollicitatieprocedure voor een nieuwe directievoorzitter. De raad van commissarissen en de directie van Rabobank Altena laten weten 'verheugd te zijn' dat op deze korte termijn een vaste opvolger is gevonden.

Ervaring
Joan Wassink werkt ruim 25 jaar bij de Rabobank Groep. Hij heeft veel managementervaring en vervulde bij diverse lokale (buur) banken directiefuncties. De afgelopen jaren was hij directeur Bedrijven bij Rabobank Breda. "Met de ervaring die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan, beschikt hij over de juiste capaciteiten om de ontwikkeling van onze bank en haar klanten voort te zetten. Joan woont met zijn familie in het Brabantse Dongen. Dit alles maakt dat hij een goed beeld heeft van de lokale markt en onze klanten. Wij wensen Joan veel succes bij Rabobank Altena en zien uit naar een prettige en professionele samenwerking", aldus Theo Koekkoek, voorzitter van de raad van commissarissen.

Zie ook:

Lees meer over:

Rabobank Altena joan wassink
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.