dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Open Coffee Altena 22.0 als VIP naar Hollywoud

25 januari 2016 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De 22e editie van Open Coffee Altena voltrekt zich opnieuw op een bijzondere plek. Een filmset. Nee, niet voor opnamen, wel voor vertoning. Servicebioscoop Hollywoud zet op 11 februari 2016 haar deuren wagenwijd open voor de ondernemers uit het Land van Heusden en Altena. En daarbuiten. Het duo Just for You uit Woudrichem zorgt ook in 2016 weer voor de muzikale quality content.

Sinds de start van Open Coffee Altena in december 2011 bleef het bezoekersaantal gestaag hoog. Gemiddeld per keer netwerken een 90 à 100-tal ondernemers bij elkaar. Soms meer, soms minder. Maar altijd B2B met Coffee als brandstof. De deelnemers komen niet alleen meer uit de directe regio. Ook netwerkers uit Den Bosch, Waalwijk, Oosterhout, Son, Rosmalen, maar ook uit Meerkerk, Gorinchem, Papendrecht, Culemborg of Leerdam komen de bruggen over.

Espresso
Netwerkplatform Ondernemend Altena is de paraplu waar het concept Open Coffee Altena onder valt. Dat geldt ook voor de Espresso's. In 2016 worden deze sessies voortgezet, aansluitend op Open Coffee Altena. Volgend jaar starten er ook 'verdiepende kennisdelerijen'. Het gaat daarbij om onderwerpen die niet / minder geschikt zijn voor de Espresso's, maar waar ondernemers wel (praktische) vragen over hebben of ervaring over willen delen. Die kennisdelerij kan bestemd zijn voor en specifieke doelgroep, branchegenoten bijvoorbeeld of starters of anderszins. Peter Vos (Bedrijvig Magazines) en Dianne Habraken (Daidalos Coaching & Advies) zijn achter de schermen bij de Espresso's aangeschoven en denken mee om deze concepten voor 2016 inhoudelijk verder uit te werken.

Details
Open Coffee Altena 22.0 op 11 februari 2016 bij Servicebioscoop Hollywoud aan de Sportlaan, nummer 59 in Almkerk. Van 09:30 -11:00 uur. In de VIP-ruimte (lift naar boven) Aanvang Espresso (separaat aanmelden) 11:15 uur. Espresso: maximaal 12 deelnemers

Info en aanmelden graag via www.OndernemendAltena.nl. Niet verplicht - er is een vrije inloop - maar ter voorbereiding op een effectieve meeting is het plezierig om te weten wie er komt en wie je dus wilt treffen.

(Foto's Servicebisocoop Hollywoud)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.