vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Het is pikkedonker in Woerkum …

Langdurige stroomstoring in Woudrichem

15 januari 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Een deel van de Vesting zit in het donker. Althans buiten is het wat openbare verlichting betreft dikke duisternis. Sinds een aantal dagen is er namelijk storing in de straatverlichting. Het gaat om delen van de Molenstraat, d'n Bol, de Rijkswal en de Kerkstraat. Nu zullen de inwoners vast niet op de tast door dat deel van de Vesting hoeven, maar hinderlijk is het wel. Hoe lang de storing gaat duren, is nog onduidelijk.

Gemeente Woudrichem laat weten dat het om een netwerkstoring gaat, waarvan nog onduidelijk is waar de oorzaak zit.

"Enexis werkt op donderdag 14 januari aan een noodoplossing zodat hopelijk enkele lantaarnpalen weer functioneren. Daarmee is de netwerkstoring nog niet verholpen. Onderzoek naar de oorzaak van de netwerkstoring volgt op woensdag 20 januari. Wij hopen dat de oorzaak dan snel wordt gevonden en de storing verholpen."

Hardnekkig
Het ziet er dus naar uit dat een deel van de Vestingverlichting gedurende een dikke week stroomloos zal blijven. Een ongekend lange tijd en daarmee een hardnekkige storing. Er zit niet veel meer op dan desnoods met een goede zaklamp op pad te gaan voor wie 's avonds zijn of haar pad wil verlichten. De lantarenpalen doen het letterlijk én figuurlijk niet...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.