maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Gloednieuw sportprogramma op A-FM staat in de startblokken

11 januari 2016 (door WerkendamNet)

HANK / REGIO - Sport en het Land van Heusden en Altena zijn al lang met elkaar verbonden. Het gebied kenmerkt zich door een rijk verenigingsleven, bruisende wedstrijden en fanatieke supporters. Dat vraagt ook om een goed regionaal sportprogramma. Radio A-FM heeft haar programmateam  vernieuwd.

Al jaren is het programma Weekendsport te beluisteren op de zaterdagmiddag van Radio A-FM. Ooit klein begonnen, maar uitgegroeid tot het best beluisterde sportprogramma binnen de regio. Door de vele verslaggevers langs de lijn, boeiende reportages en hoge betrokkenheid van de diverse sportverenigingen weet iedere sportliefhebber het programma te vinden. Het geheim van dit succes is dat er aandacht is voor alle sporten. Van
voetbal tot tennis en van volleybal tot jeu de boules; van al het sportnieuws wordt verslag gedaan.

Vernieuwd
De afgelopen weken is er door een geheel vernieuwd sportteam achter de schermen hard gewerkt om het sportprogramma nieuw leven in te blazen. Het resultaat is vanaf zaterdag 16 januari wekelijks te horen van 14.00 tot 18.00 uur op Radio A-FM. In het vernieuwde ‘A-FM Weekendsport’ wordt u op de hoogte gehouden van wat er op de velden en in de sportzalen gebeurd. 'We kunnen niet wachten om u opnieuw kennis met ons te laten maken."

Lees meer over:

sport radio Altena regio A-FM
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.