vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Wereldwinkel Woerkum verhuist naar Kerkstraat

6 januari 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Eerst nog een uitverkoop en dan verhuizen. Dat is het plan dat Wereldwinkel Woudrichem nu ook uitvoert. Samen met VVV Altena Biesbosch zit de Fairtradewinkel dan straks in één pand. Ofwel de lokatie waar Agent Ken (ja, die uit dokter Tinus) in de popularie tv-serie zijn bureau heeft.

Tot en met 16 januari kunnen mensen nog terecht aan de Molenstraat voor 'de uitverkoopjes' met kortingen tot wel 50%. Na deze datum volgen twee weken van verhuizen en inrichten. Op zaterdag 30 januari gaan de deuren aan de Kerkstraat wagenwijd open.

Op de straks 'oude' lokatie aan de Molenstraat werd de Wereldwinkel eerder ook al eens verbouwd en heringericht, het laatst nog in december 2013. Burgemeester Arie Noordergraaf verichtte toen in februari 2014 de heropening.

Vrijwilligers
De Wereldwinkel zoekt overigens ook in de nieuwe situatie nog helpende handen. Wie zijn of haar vrijwillige bijdrage wil leveren, kan contact zoeken met de Fairtrade shop. Reacties zijn welkom via e-mail info@wereldwinkelwoudrichem.nl

(Foto Redactie Woudrichem.net)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.