zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

VEG De Burcht: oproep voor Week van Gebed

5 januari 2016 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - 'Laten we samen bidden!' VEG De Burcht is ook dit jaar weer één van de deelnemende gemeenten aan de Week van Gebed. Samen met andere kerken in Sleeuwijk organiseert deze gemeente van 17-24 janauri een aantal gebedsbijeenkomsten.

Zondag 17 januari start de gebedsweek met een gezamenlijke dienst in de Hervormde kerk in Sleeuwijk. Aanvang: 18.30 uur. Daarna zijn er van maandag tot en met vrijdag van 19.30 uur tot 20.30 uur steeds gebedsbijeenkomsten in de Jozefskerk, Rijksstraatweg 22 in Sleeuwijk. Elke avond wordt door een andere gemeente verzorgd. Na afloop is er koffie en gelegenheid om na te praten. Deze gebedsactiviteit worden door de VEG 'van harte bij u aanbevolen'.

Bidden
De Burcht laat weten: 'Misschien bent u echt een bidder. Dan willen we u van harte uitnodigen om mee te bidden tijdens de Week van Gebed (17-24 januari). Maar misschien ook niet en denkt u ‘een week bidden?’. Ook dan nodigen wij u van harte uit om mee te bidden tijdens de Week van Gebed!'

De Week van Gebed is er voor iedereen: samen bidden, ieder op zijn eigen manier. Gewoon omdat we ons afhankelijk weten van God en we het jaar aan Hem willen opdragen. De hele grote wereld en al haar problemen, zending en evangelisatie en ook onze straat, de kerk en de mensen die in onze gedachten komen. We bidden om de eenheid te ervaren die niet door mensen gemaakt kan worden, maar alleen door de Geest van God. Hij verbindt ons aan elkaar als wij ons aan Hem verbinden.

Het thema van de Week is ‘Het woord is aan jou’, naar 1 Petrus 2 vers 9,10. In dit bijbelgedeelte roept Petrus de gemeente in Rome op om Gods grote daden te verkondigen. We hopen dat u tijdens de Week van Gebed opnieuw onder indruk raakt van Gods grootheid en dat u het verlangen krijgt om dat te delen met de mensen om u heen.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.