zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Verhoeven Verf & Wand start samenwerking met Global-paint

5 januari 2016 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Ondernemer Jaap Verhoeven startte maandag (4-1) met een nieuw concept binnen zijn bedrijf Verf & Wand in Giessen. Verhoeven zocht en vond samenwerking met Global-paint. Hiermee werd shop-in-shop Verfcentrum Giessen een feit.

Met Verfcentrum Giessen richt Verhoeven zich vooral op de kleine grootverbruiker zoals ZZP’ers of kleinere schildersbedrijven. Verhoeven: 'Juist omdat deze markt sterk groeiend is, gaan wij binnen deze markt aan de slag. In de regio denken mensen snel dat wij ons alleen op de particuliere sector richten en zelf als schildersbedrijf actief zijn. Wij leveren al vele jaren kleinschalig aan diverse regionale schilderbedrijven. Met Global-paint hebben wij nu een partner gevonden waarmee we goede verf in een compleet assortiment kunnen aanbieden tegen gunstige tarieven.' Verhoeven vertelt dat de voordelen voor de kleine schilder groot zijn niet enkel op het gebied van inkoop, maar ook wat betreft adviezen op maat. 'Ik ben er dan ook trots op dat Verfcentrum Giessen vanaf vandaag deel uit maakt van het grote netwerk van Global.'

Shop-in-shop
Verfcentrum Giessen is gevestigd in het pand van Verhoeven Verf & Wand in Giessen en is een shop-in-shop-concept. De winkel - en daarmee het Verfcentrum - is dagelijks geopend vanaf 7.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.