zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

GSW Shop JoB: gaan voor een baan!

4 januari 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Drijvende kracht achter GSW, het particulier initiatief om mensen die het even minder hebben, steun te bieden, is een nieuw project gestart. Onder de titel Shop JoB lanceerde Audrey van der Lee een soort  'banenwinkel' waar werkzoekers uit de groep gebruik van kunnen maken. De redactie van Werkendam.net biedt dit initiatief van GSW, en daarmee ook de werkzoekers, vanaf vandaag (04-01-2016) een platform.

GWS reageerde na de lancering van het idee direct enthousiast: 'Toppers. Wat super dat jullie dit doen. Heel hartelijk dank.'

Profielen
Op een speciale pagina krijgen ondernemers en werkgevers een overzicht van de mensen die (vanuit GSW) op zoek zijn naar een baan. De Shop Jobbers presenteren zichzelf door en korte omschrijving over wie zij zijn, hun motivatie en naar wat voor baan men op zoek is. Werkgevers, groot of klein, die een baan én interesse hebben, kunnen zich via een centraal mailadres melden. Audrey van der Lee regelt dan de verdere contacten tussen de Shop Jobber en de potentiële werkgever.

Informatie
Vanmiddag werden op Werkendam.net de eerste drie profielen geplaatst. Deze zijn te bereiken via de special Shop Job-knop, in de rechterkolom op de hoofdpagina van Werkendam.net.

Wie meer info wil omtrent het project Shop Joppers, kan contact opnemen met Audrey van der Lee via: gswshopjob@outlook.com

Lees meer over:

GSW Audrey van der Lee Shop Job
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.