donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Man uit Veen gearresteerd bij brandje

30 december 2015 (door AalburgNet)

Veen - Een 34-jarige man uit Veen is dinsdagavond 29 december 2015 omstreeks 22.15 uur op de Grotestraat aangehouden in verband met het niet voldoen aan het verzoek om zijn legitimatiebewijs te tonen. Bij zijn arrestatie verzette hij zich.

Agenten kwamen uitgereden op een klein brandje op de Grotestraat ter hoogte van de kruising met de Schmitzstraat. Ze zagen dat er een paar autobanden in brand waren gestoken. Een voor de agenten onbekende toeschouwer liep naar de dienstauto en trok aan de klink van het linkervoorportier. De auto was echter door de dienders afgesloten, het portier ging daarom niet open. Hierop riep de man: “Ik zal die bus er even op zetten, dan brandt het beter”.

Slaan
Deze opmerking was voor de agenten aanleiding om de man naar zijn legitimatiebewijs te vragen. Hij weigerde ook na vordering om dit af te geven. Hierop werd hij aangehouden, hij voldeed immers niet aan het bevel of vordering. Bij zijn arrestatie pleegde de man verzet.  Hij maakte een slaande beweging naar het hoofd van een agent en hij probeerde zich los te trekken. Hij werd uiteindelijk geboeid afgevoerd.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.