vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

EVM Team maakt zich op voor shakedown

30 december 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM / Buenos Aires: Donderdagmorgen arriveerde het complete Eurol VEKA MAN (EVM) Rallyteam in het bivak in Argentinië. Zoals alle jaren was het een drukte van belang in de haven waar de voertuigen van de Europese deelnemers stonden maar ook de vele voertuigen van de organisatie.

Teammanager Wim Blokland “Dinsdag hebben we de auto’s in de haven opgehaald. We hadden wat kleine schade aan de slaapboxen van de cateringtruck welke we woensdag hebben kunnen herstellen zodat de slaapplaatsen voor de rijders en navigators weer up to date zijn. Verder hebben we de trucks nagekeken en nog wat kleine updates uitgevoerd en de laatste sponsoren op de trucks aangebracht. De race-trucks zijn er helemaal klaar, vanmiddag hebben we nog wel de shake-down waarna we in het hotel onze besloten team vergadering hebben waar we de laatste puntjes op de i gaan zetten en daarna gaan we dineren en oud en nieuw vieren”.

Marcel Huigevoort kwam uitgerust en topfit na een lange vlucht aan en was even stil van de voorbereidingen van het team “Kom ik hier aan, staat alles al netjes klaar voor me, hoef alleen mijn overal maar aan te doen en we gaan los”, aldus de vrolijke Brabander.

Start
De laatste teamleden arriveerden later waaronder Werkendammer Peter Versluis. Voor zijn vertrek vertelde Versluis: 'Vanmorgen heb ik de helmen bij Arjan Heijstek uit Werkendam opgehaald die de helmen voor de bemanning van de 510 auto prachtig heeft gespoten evenals die voor Hans Stacey en zijn bemanning. Ik ben fit heb veel getraind afgelopen weken en ondanks de drukke weken door het afsluiten van de mega-deal voor 15 tankers kan ik nu met een gerust hart afreizen naar Argentinië waar we een hele mooie Dakar gaan beleven een rally die zwaar zal zijn voor materiaal en mens, het gehele team is er klaar voor om de strijd aan te gaan.'

Nieuwjaarsdag is de administratieve keuring van het hele team en werden de auto’s in het parse-ferme geplaatst tot twee januari als de podiumstart plaats heeft.

(Archieffoto EVM)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.