donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Gratis Shoppen Werkendam verandert naam

28 december 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het particulier initiatief Gratis Shoppen Werkendam, opgezet om minderbedeelden mee te laten delen, verandert zijn naam naar Stichting GSW. De doelstelling blijft onveranderd. Karrentrekker Audrey van de Lee (foto): 'GSW staat en gaat voor de drie gemeenten. Dus gratis shoppen voor Werkendam Woudrichem en Aalburg. Dat alles voor de minderbedeelden.'

De gloednieuwe stichting, die wordt gedragen door een groep vrijwilligers en de sympathie heeft van veel ondernemers en de drie Altena-gemeenten, verhuist in de derde week van januari naar de Bandijk. Daar betrekken de vrijwilligers een nieuwe locatie vanwaaruit de verschillende activiteiten worden ontplooid en aangestuurd. Tot die datum gebeurde er veel vanuit het huis (en tuin) van Audrey (Autje) van der Lee. Vanwege het nijpende ruimtegebrek wordt het coördinatiepunt nu verplaatst.

Shop Joppen
Vorige week was zij nog te gast bij Oké FM in het programma Oké Magazine en presenteerde zij het jongste initiatief: Shop Joppen. Anders gezegd: mensen aan een baan helpen. Van der Lee legde het hoe en wat van deze actie uit tijdens de radiouitzending. Eens per maand wordt een aantal mensen voor het voetlicht gebracht die (korter of langer) op zoek zijn naar een baan.

De redactie van Werkendam.net heeft GSW Werkendam inmiddels ook een platfom aangeboden om de maandelijkse Shop Joppers voor het voetlicht te brengen met naam en uitvoerige CV om zo werkgevers extra te attenderen op de talenten van de Shop Joppers. Vanuit dit platfom bestaan er directe connecties met B2B Netwerkplatform Ondernemend Altena™.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.