donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Het is officieel. Dokter Tinus keert terug naar Wourkem

24 december 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / WOURKEM: Het hoge woord is eruit... Bezoekers en volgers van het digitale marktplein Woudrichem.net wisten het al eerder: Dokter Tinus komt in maart 2016 opnieuw naar Woudrichem voor het schieten van de opnamen voor een vijfde seizoen. Deze week werd de komst van Tinus het 'officieel' bekend gemaakt middels een paginagrote advertentie in weekblad Het Kontakt.

Naast de bekendmaking dat de filmploeg inderdaad weer naar Woudrichem komt, worden ook alle inwoners van van harte toegeroepen. De advertentie luidt: 'Cast en crew van Dokter Tinus wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! Bedankt voor jullie medewerking en in maart zijn we weer terug!'

Eerder meldde Woudrichem.net al dat er een vijfde seizoen zou komen. Begin december spotte de redactie immers diverse advertenties waarin door productiemaatschappij Four One Media medewerkers werden gevraagd voor maart 2016: opnamen voor het vijfde seizoen van Dokter Tinus. Het signaal was helder zat. Dat nieuws breidde zich als een lopend vuurtje uit via Facebook en andere social mediakanalen.

Figuranten
Met name de grote groep figuranten waardeerden deze berichten enorm. Voor hen bestaat er dus wéér kans dat zij mogen / kunnen meefigureren in één van de afleveringen. Of dat nu is als voorbijganger, stamgast, giegelende meiden, ambulancebroeder, postbode of militair, dat maakt niet uit. Meedoen! Dat is wat telt. Alles voor 10 seconden 'eeuwige roem' een een leuk dagje op de set van Dokter Tinus.
Want dat kan gezegd worden, een dagje op de set van crew en cast is leuk en goed verzorgd. Buiten het vaak lange wachten, het lot van figuranten, ontstaan er ook altijd weer aardige en gezellige contacten tussen de medespelers op de filmset.

(Foto SBS6 | Weekblad het Kontakt)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.