vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Kerstpeuters Kinderopvang Hoppas verrassen ouders

17 december 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het was al donker buiten, maar bij Hoppas kinderopvang was het nog druk. De peuters kwamen in de mooiste jurkjes en rokjes, de haren tip top in orde, de jongens met een stropdas, een strik of met een kerstmuts. Deze feestelijke outfit was nodig om samen met de vriendjes en vriendinnetjes van de peutergroepen aan te schuiven bij het kerstdiner van Hoppas kinderopvang.

De juffen hadden er werk van gemaakt. De tafels waren mooi gedekt en alles was 'magisch' versierd in kerstsfeer.Al snel zongen de peuters dan ook kerstliedjes en genoten ze van de gouden sleesporen die goudgele frietjes bleken… Tussen de verhalen door riepen de kinderen: ‘’Kijk, ik heb glitters boven mijn ogen’’ en ‘’Hoe vindt je mijn strik, net als papa!’’. Ondertussen werd er limonade gedronken uit champagneglazen.

Verrassing
Aan het einde van de avond was er een verrassing voor de ouders. Boven in het gebouw stond een peutergroep, samen met Juf Inge en juf Nandi in 'het paleis van Elza'. Dat bleek een tafereeltje te zijn met heel veel lichtjes en feestelijke peuters met kerststerretjes in hun handjes. Ze trakteerden hun ouders op 'een schitterend optreden'. De peutergroepen beneden deden niet onder. Ook zij verrasten de ouders met een optreden en eindigden met een klaterend:L 'Happy new year.'

Lees meer over:

kerst kinderopvang hoppas
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.