donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Kozakken Boys feest nog even voor de wedstrijd tegen AZ

10 december 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - In de aanloop naar de titanenwedstrijd tegen AZ volgende week, neemt de club en aanhang nog even de tijd om in een feestsroes te komen. Het was er, door alle perikelen roind de wedstrijd tegen HBS, nog niet van gekomen. Dat feesten doet men donderdagavond, 10-12-2015

Kozakken Boys laat weten: 'Omdat de euforie na de gewonnen en fantastische wedstrijd tegen HBS snel werd getemperd door de kwestie HBS/KNVB, hebben we dit succes eigenlijk niet echt kunnen vieren.

Daarom roepen we alle Kozakken op, om op donderdagavond samen met de selectie, onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over deze wedstrijd en alsnog te genieten van het succes en tevens ons samen voor te bereiden op de komende wedstrijden. Uiteraard zorgen onze huis DJ-s voor een stukje muziek. Want onze Boys hebben nog een aantal aardige duels te gaan tot aan de kerstdagen: IJsselmeervogels, AZ en HHC Hardenberg.

Op deze avond is het, zoals bekend, tevens mogelijk om kaarten te kopen voor de KNVB Beker wedstrijd tegen AZ.

Onze mannen hebben jullie steun meer dan nodig, laten we laten zien hoe we in Werkendam kunnen feesten en laten we met elkaar bij deze laatste schitterende wedstijden een heerlijk sfeertje creëren, dus Kozakken verenigt u en laat het spoken op de Zwaaier .

Wij zijn Kozakken Boys, wij vrezen niet !!'

Lees meer over:

Voetbal sport kozakken boys AZ
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.