donderdag 28 maart 2024

Achilles Veen 2 wint met stevige cijfers van Alblas 2

8 december 2015 (door AalburgNet)

VEEN - Achilles Veen 2 deed goede zaken in de thuiswedstrijd tegen De Alblas 2. De club won met ruime cijfers. Nadat de wervelwinden waren weggetrokken van sportpark De Hanen Weide stonden er dikke cijfers op het scorebord: 6 – 0 einduitslag.

Veen 2 had meteen het betere van het spel, er was vooraf duidelijk gemaakt dat de lange bal niet te vaak gespeeld moest worden omdat de harde wind de baan van de bal zeer onvoorspelbaar zou maken. Binnen een paar minuten lag de voorsprong voor de Groen Witte equipe in het mandje.

Binnen 20 minuten wist Veen 2 de tweede goal te maken. En vlak voor rust tekende de Groen Witte mannschaft voor de derde goal.

Rustige dag
Na rust werd het spelbeeld aan Veense zijde wat 'slordiger'. Ondanks, of misschien wel dankzi,j de wind in de rug kwamen ballen minder aan bij spelers met hetzelfde shirt. Alblas 2 kwam desondanks toch niet voor het doel van keeper 'Stofkapje' Boogaard, die wederom een rustige dag had. Zijn shirt ging na de wedstrijd weer schoon in de tas.

Halverwege de tweede helft was het Jasper de Wit die zijn tweede goal van de middag scoorde na knap voorbereidend werk van Newien Ramlal. Het spel werd, mede door de harde wind niet beter gedurende de tweede helft. Toch wist Veen 2 de wedstrijd gedecideerd uit te spelen en zelfs, vlak voor tijd, nog een zesde goal te maken. (Achilles Veen)