donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

GDC zoekt bijdragen voor Fox Sport in de kantine

5 december 2015 (door AalburgNet)

EETHEN - De Eethense voetbalclub GDC gaat binnenkort over naar ZIGGO. Dit biedt GDC de kans om in de kantine FOX Sports Eredivisie en Internationaal aan te bieden. Dat betekent dat er op doordeweekse dagen en op zaterdag vrijwel altijd voetbal te zien zal zijn. Het probleem is echter de muntjes: wie gaat dat betalen?

GDC laat weten: 'Helaas gaat dit niet zonder de nodige kosten. De abonnementskosten voor FOX Sports zijn 25 euro in de maand en er moeten maandelijks nog aparte licentiekosten betaald worden om Fox Sports uit te zenden. Die licentiekosten 96,20 euro in de maand. Fox Sports uitzenden zonder licentie kan boetes opleveren vanaf  2000 euro.'

Kosten
Dat kostenplaatje (120 euro per maand) is voor GDC net een brug te ver. Daarom vraagt de vereniging wie voetbal in de kantine wiol zien en bereid is om daar een X bedrag in de maand aan mee te betalen.

De club noteert: 'Zo nee? Geen probleem. Zo ja? Stuur dan een mail naar dhrrex@gmail.com met je naam en rekeningnummer.'

Voorwaarden
Wel zijn er voorwaarden aan dat meedoen verbonden:

- Het bedrag zal niet meer worden dan 5 euro per persoon in de maand, tenzij men aangeeft meer te willen betalen.
- Ogeven betekent niet dat jmen er automatisch aan vast zit. Bij voldoende personen worden er formulieren gemaakt voor een automatische incasso, waarbij nog een handtekening nodig is voor akkoord.
- Jaarlijks kan men stoppen of doorgaan.

Lees meer over:

Voetbal GDC kantine Fox
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.