maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Jeugdmuziekdag Altena heeft nieuwe website

30 november 2015 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - REGIO: Stichting Jeugdmuziekdag Altena viert haar lustrum en maakt van de gelegenheid gebruik om de website een opfrisbeurt te geven. De website draaide op oude techniek en om de site ook toegankelijk te maken voor gebruikers van smartphones en tablets was een aanpassing nodig.

Marco van Bergeijk is de bouwer van zowel de oude als de nieuwe site. Hij heeft ondertussen al aardig wat onbezoldigde uren hier aan besteed. Wat hem drijft? “Ondertussen ben ik zelf al dertig jaar cornettist. Als jong muzikantje van Oefening & Uitspsnning uit Wijk en Aalburg vond ik het geweldig om naar de Jeugdmuziekdag in Almkerk te gaan. Toen ik hoorde dat  deze dag weer nieuw leven werd ingeblazen en mij werd gevraagd de website te bouwen, heb ik geen moment geaarzeld. Musicerende jeugd is belangrijk in deze tijd en als dat dan mede lukt door mijn inbreng als bouwer van een website, tsja, dan is mijn tijd wél besteed.”

Portal
Van Bergeijk bouwde ook een speciaal portaal voor muziekverenigingen: www.Portaal.biz. Dit is een portaal om de communicatie binnen muziekverenigingen te stroomlijnen. Het bestuur en diverse commissies kunnen hun mededelingen erop zetten, bladmuziek kan worden gedownload en ook het afmelden voor een repetitie kan digitaal gebeuren. Ook concertdata kunnen worden opgenomen en leden kunnen dan direct aangeven of ze beschikbaar zijn.

Het bestuur van Stichting Jeugdmuziekdag Altena is Marco van Bergeijk zeer erkentelijk voor zijn bewezen diensten. Ina van der Mooren: “De diverse bestuurders van onze stichting zijn van veel markten thuis en vullen elkaar goed aan. Het bouwen van een website is een apart verhaal. Wij zijn blij dat Marco dit belangeloos voor ons wil doen.”

Jeugdmuziekdag
Ondertussen is ook de inschrijving voor de Jeugdmuziekdag Altena op zaterdag 13 februari van start. Het thema is dit jaar: ‘La musique de France’. Aanmelden kan op de vernieuwde website www.jeugdmuziekdagaltena.nl. Meer informatie nodig? Mail dan naar info@jeugdmuziekdagaltena.nl.

(Foto Jeugdmuziekdag Altena website)

Lees meer over:

Altena Jeugdmuziekdag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.