dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Extra surveillance tijdens donkere dagen

26 november 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - De dagen worden korter, dus het is steeds eerder donker. Tijdens deze donkere dagen neemt de kans op woninginbraken toe. Ook in het Land van Heusden en Altena.

De komende maanden is er daarom extra toezicht, met steun van de rijksoverheid, in de gemeenten van het politiedistrict De Baronie. Dus ook in de gemeente Aalburg. De gemeente laat weten: 'Natuurlijk blijft het ook van het grootste belang dat u zelf zoveel mogelijk maatregelen neemt om woninginbraken te voorkomen.'

Surveillance
Het beveiligingsbedrijf Scorpions is deze week begonnen met het surveilleren in ons politiedistrict. Deze toezichthouders dragen een geel hesje met als opdruk op de achterzijde: Toezicht, handhaving en opsporing (zie afbeelding). De toezichthouders lopen altijd met z’n tweeën. Het extra toezicht heeft als doel om het aantal woninginbraken tijdens de donkere dagen beperkt te houden. Wekelijks wordt door de gemeente en politie, aan de hand van actuele inbraakgegevens, bepaald in welk gebied de extra surveillance wordt ingezet.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.