woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

ZVDO'74 vist de punten binnen

24 november 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Het eerste heren team van ZVDO is afgelopen zaterdag niet voor niets naar Terneuzen afgereisd, de wedstrijd tegen de Bruinvis uit Sas van Gent werd gewonnen met 2-3.

Het beloofde een lastige pot te worden omdat de heren van ZVDO in dit bad eigenlijk nooit goed spelen. In de eerste periode bleek al snel dat het inderdaad lastig ging worden vandaag. Er gebeurde deze periode eigenlijk weinig en ZVDO creëerde geen echte kansen, de Bruinvis wist in deze eerste periode wel één keer te scoren.

De tweede periode was eigenlijk precies hetzelfde, ZVDO wist niet veel te kansen te krijgen maar lag wel redelijk te verdedigen. De Bruinvis wist deze periode ook één keer te scoren waardoor de stand halverwege 2-0 voor het thuisteam was.

In de derde periode wist ZVDO uiteindelijk zijn eerste doelpunt te scoren uit een man-meer situatie.

Danken
In de laatste periode werden de heren van ZVDO op het hart gedrukt om er een tandje bij te doen en ‘erop en erover’ te gaan. Met veel pijn en moeite wisten de heren van ZVDO twee keer te scoren in deze periode waardoor de wedstrijd met 2-3 gewonnen werd. ZVDO mag hun keeper Rob Vos danken voor de overwinning want hij wist in de laatste minuut nog een doorgebroken speler van scoren te weerhouden. De conclusie van deze wedstrijd: slecht gespeeld, toch gewonnen.

Lees meer over:

ZVDO'74
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.