vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

ZVDO'74 behoudt aansluiting met de top

16 november 2015 (door AalburgNet)

AALBURG -  De heren van ZVDO'74 behielden afgelopen zaterdag, door winst op het derde team van Aquamigos uit Waalwijk, de aansluiting met de bovenste teams uit de competitie.

In het begin van de wedstrijd werd al snel duidelijk dat de heren van ZVDO een klasse beter waren dan de gasten. Aquamigos wist niet goed raad met de goede verdediging van ZVDO maar wisten deze verdediging toch twee keer te doorbreken. ZVDO scoorde deze eerste periode vier doelpunten. De tweede periode had precies hetzelfde scoreverloop waardoor de stand in de rust 8-4 was in het voordeel van ZVDO.

In de derde periode raakte de spelers van Aquamigos geïrriteerd en gingen fysieker spelen. ZVDO ging hier helaas in mee en daardoor werd de wedstrijd wat grimmiger. ZVDO wist wel drie keer te scoren tegenover maar één doelpunt van Aquamigos.

De laatste periode bleef dit hetzelfde waardoor er niet echt meer goed spel gespeeld werd maar de spelers vooral met elkaar bezig waren. Na een doelpunt van Aquamigos schrokken de heren van ZVDO wakker en besefte ze dat ze moesten blijven waterpoloën. Het thuisteam deed er daardoor nog een schepje bovenop en wist nog twee keer te scoren.

De wedstrijd eindigde daardoor met een 13-6 overwinning voor ZVDO. De heren van ZVDO waren redelijk tevreden met deze uitslag hoewel de score hoger had kunnen zijn als ze iets scherper waren omgegaan met hun kansen. Deze wedstrijd viel op dat ZVDO goed als één team kan verdedigen.

(Archiefoto)

Lees meer over:

ZVDO'74 waterpolo wedstrijd
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.