zondag 10 december 2023

Alles over Altena

Leny van der Ham op Nationale Schoolleiders Top

10 november 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - In 2014 was zij de Meest Ondernemende Vrouw als winnares van de Juryprijs. Leny van der Ham scoorde ook toen op haar project 20/80 learning, het door haar bedachte en opgezette onderwijsprogramma. Afgelopen zaterdag mocht zij dit concept presenteren voor zeshonderd schoolleiders ten overstaan van minister-president Mark Rutte.

De eerste Nationale Schoolleiders Top vond plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam en werd georganiseerd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW) Het event was een primeur waarbij schoolleiders van alle Nederlandse scholen in het voortgezet onderwijs bij elkaar kwamen. 

20/80 learning
Minister-president Mark Rutte opende de eerste Nationale Schoolleiders Top en deelde zijn ervaringen met het onderwijs. Hij sprak lovende woorden over 20/80 learning. Rutte nodigde bedenker en initiator van Leny van der Ham uit om dit unieke concept toe te lichten voor zeshonderd aanwezige schoolleiders.Van der Ham greep deze kans met beide handen aan en presenteerde met verve haar succesvolle onderwijsprogramma.

Leny van der Ham
Eerder won Van der Ham zij de Onderwijsprijs Brabant 2012, de Nationale Enterprise Promotion Award 2014 en was finalist voor EEPA 2014 in Europa. Bovendien is zij maatschappelijk onderscheidend actief binnen Stichting Poëzie Land van Altena, als violiste bij Merwe Sinfonieta en als dichteres Marlin J. Peters.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.