zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Heren ZVDO'74 delen de punten

9 november 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Het eerste heren team van ZVDO had zaterdag wat goed te maken. Vorige week werd de eerste nederlaag van dit seizoen geleden. Deze week moest ZVDO aantreden tegen De zuidwesthoek uit Hoogerheide, dit team had in deze competitie nog geen wedstrijd verloren.

In de eerste periode kwam de zuidwesthoek al snel op een 2-0 voorsprong. ZVDO wist zich echter goed terug te knokken in de wedstrijd en zo kon de eerste periode met een 2-2 gelijke stand afgesloten worden.
De tweede periode ging net als de eerste erg gelijk op, er werd veel gezwommen en beide verdedigingen konden lang stand houden. Er werd in deze maar een doelpunt gescoord door de zuidwesthoek.
De derde periode ging daardoor in met een 3-2 stand. De derde periode is voor ZVDO vaak een mindere periode, de heren waren er op gebrand om het deze keer beter te doen. Deze derde periode konden de heren van ZVDO twee keer scoren.

Positief
De laatste periode ging daardoor van start met een 3-4 voorsprong voor ZVDO. De wedstrijd bleef gelijk op gaan en de wedstijd ging een spannend einde tegemoet. In de laatste minuut van de wedstrijd was de stand 5-5. 31 seconden voor tijd kreeg een speler van ZVDO een UMV-4, dit is een rode kaart waarbij er naar vier minuten een vervanger ingebracht mag worden. Gelukkig voor ZVDO verdedigde ze al heel de wedstrijd goed en was keeper Rob Vos ook erg moeilijk te passeren. De zuidwesthoek verspeelde deze man meer situatie en ZVDO kon nog één keer uitbreken. Helaas kon hier niet uit gescoord worden waardoor de wedstrijd eindigde met een 5-5 gelijk spel. ZVDO sloot de wedstrijd toch met een positief gevoel af omdat er beter samen werd gespeeld dan vorige week.

Winnen
Volgende week staat er voor de heren van ZVDO een thuiswedstrijd op het programma tegen het derde team van Aquamigos uit Waalwijk. Na het verlies en het gelijke spel van de afgelopen twee weken gaat ZVDO proberen om deze wedstrijd winnend af te sluiten zodat de aansluiting met de bovenste ploegen behouden kan worden. (ZVDO'74)

Lees meer over:

zwemmen ZVDO'74 waterpolo
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.