vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

VestingstadRun laatste wedstrijd AltenaRoad Circuit

9 november 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De laatste wedstrijd van het Altena Road Circuit was een prooi voor Colin Bekers die in een tijd van 1:09:20 weliswaar boven zijn eigen parcoursrecord bleef, maar de concurrentie ver voor wist te blijven. Paul Visser die tweede werd wist met deze plaats de eindoverwinning van het klassement op te eisen bij de mannen senioren.

De wedstrijd die vanwege de volle agenda van het Rondeel verplaatst was naar de ochtend werd bijzonder goed bezocht. In totaal waren er 336 lopers ingeschreven, waarvan maar liefst 235 personen voor de hoofdafstand van 21,1 kilometer.

Doek
Aan het einde van deze wedstrijd werd door Altena Road Runners gemeld dat na 31 jaar het doek voor het oudste stratenloop circuit is gevallen. Volgend jaar worden er in de regio wel nog vijf wedstrijden gelopen (Werkendam, Genderen, Giessen, Hank en Woudrichem), maar van een circuit is dan vooralsnog geen sprake. Vooralsnog inderdaad, want onder de lopers en andere betrokkenen werd al wel gesproken over een doorstart. Wie weet staan er mensen op die het circuit dan nieuw leven willen inblazen. (Altena Road Circuit)

(Archieffoto Woudrichem.net)

Lees meer over:

road circuit Vestingstad Run
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.