dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Buitenleven. Mooi herfstevent bij Ballegooyen Modes

3 november 2015 (door WerkendamNet)

DUSSEN - In de afgelopen weken heeft iedereen kunnen genieten van prachtig herfstweer. De bladeren aan en onder de bomen tonen een gevarieerd palet aan kleuren. Een perfect decor voor een buitenevent bedachten ze bij Ballegooyen Modes. Samen met de overbuurman Het Luxe Buitenleven wordt er daarom op 6 en 7 november een fraai event georganiseerd: Buitenleven.

'Na de zomer komen de koudere dagen. Geen reden om binnen te blijven, maar juíst te genieten van de buitenlucht', meent men bij Ballegooyen Modes in Dussen. 'In de collectie hebben we prachtige, warme outfits om de natuur in te trekken of te genieten van de herfstkleuren in de tuin, al dan niet onder het genot van stukje vlees uit de buitenkeuken met daarbij een lekker glaasje glühwein.' De ondernemers slaan hiermee een bruggetje naar de overbuurman van de winkel Het luxe buitenleven, die het evenement Buitenleven mede invulling geeft.

De mode wordt  verzorgd door Ballegooyen Mode'. Het luxe Buitenleven verzorgt de buitenkeuken, voorzien van een 'Big Green Egg', een keramische barbecue waarmee de lekkerste gerechten kunnen worden bereid. Aankomende vrijdag en zaterdag wordt deze barbecue vanaf 12.00 uur opgestookt en gaat een kok aan de slag voor de aanwezige gasten.

Buitenleven
Buitenleven is een evenement waar naast het uiterlijk, ook de innerlijke mens gefêteerd wordt. 'We willen laten zien dat Ballegooyen Modes meer biedt dan een mooie nieuwe outfit. Nieuwe kleding is een beleving. Met 'Buitenleven' bieden we de eerste gelegenheid om hiervan te genieten.'

Wie proeven wil van het buitenleven kan dat dus doen op 6 en 7 november a.s. bij Ballegooyen Modes in Dussen.

(Foto Ballegooyen Modes)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.