donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Swijnenburg Transport verhuist naar Bruine Kilhaven V

31 oktober 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Vandaag werd de eerste paal geslagen voor het spiksplinternieuwe pand van Swijnenburg Transport Werkendam BV. Een feestelijk moment voor het familiebedrijf dat helemaal klaar is voor de toekomst op Bruine Kilhaven V in Werkendam. Logistieke voordelen als de ideale ligging aan de A27, de grote kavel van 7.500 m2 en het meteen kunnen starten met de nieuwbouw waren bij de keuze van doorslaggevend belang.

Trotse directeur Henk Swijnenburg: “In ons pand aan de Ferrandstraat zijn we compleet uit ons jasje gegroeid. Op Bruine Kilhaven V hebben we alle ruimte. Ook de goede voorzieningen als actief parkmanagement, brede infrastructuur en 24/7 beveiliging spreken ons erg aan. En dat allemaal in centraal gelegen Werkendam. Want we willen hier absoluut niet weg. We voelen ons hier thuis, zijn verweven met het Werkendamse bedrijfsleven en veel van onze werknemers komen hier uit de buurt. Als alles meezit betrekken we ons nieuwe pand in juni 2016.”

Arbeidspotentieel
Luit Hoogenberg, directeur van projectbureau Bedrijventerreinen Land van Heusden en Altena uit zich verheugd: “De vestiging van Swijnenburg Transport in Werkendam is een prachtig voorbeeld van de betrokkenheid van de ondernemers bij dit gebied. Het is een regio vol arbeidspotentieel. Naast de belangrijke voordelen als goede voorzieningen en gunstige ligging zullen het arbeidsethos, de prettige sociale contacten en onderlinge verbondenheid zeker ook nieuwe partijen aanspreken”.

Kavels
Bruine Kilhaven V grenst direct aan het nieuwe bedrijventerrein Kop van Brabant. Luit Hoogenberg: ”Er gebeurt veel in Werkendam. Op bedrijventerrein Kop van Brabant wordt hard gewerkt om de grond bouwrijp te maken. Er is al veel belangstelling voor de kavels. Medio 2016 gaat de eerste spade in de grond. Op naar de toekomst!”

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.