zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Fout in folder Groen Samen Doen

30 oktober 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - In de folder over het project Groen Samen Doen is een fout geslopen, zo laat de gemeente weten. Er is een kleur weggevallen. Dat kan tot verwarring leiden. Hoe zit eht dan wel?

Op 21 oktober 2015 was de meepraatavond over groenadoptie en groenomvorming in Wijk en Aalburg (Groen Samen Doen). In de weken daarvoor is huis aan huis een uitnodiging verspreid. Aan de binnenkant van deze folder staat een plattegrond, waarop aangegeven zou moeten zijn, welke groenvakken in Wijk en Aalburg worden omgevormd naar gazon. Helaas zijn er fouten geslopen in de plattegrond. De kleur roze waarmee de om te vormen vakken aangegeven zouden moeten zijn, is weggevallen. Hierdoor lijkt het alsof er geen beplanting wordt vervangen door gazon. Dit is echter wel het geval.

Informatie
Via de website van de gemeente is de juiste versie van de plattegrond te bekijken. Daar kunt u ook inzoomen op de kaart en is de informatie beter zichtbaar te maken. Wie vragen heeft over groenomvorming in zijn of haar woonomgeving, of wie meer informatie wil over groenadoptie, neemt u dan contact op met de afdeling Openbare Werken via e-mailadres s.vantrigt@aalburg.nl of telefoonnummer 0416-698770.

Lees meer over:

gemeente Groen Samen doen folder
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.