zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

René van Zijl weg bij Rabobank Altena

30 oktober 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Rabobank Altena-directievoorzitter René van Zijl vertrekt 1 januari aanstaande uit Almkerk voor een nieuwe functie bij Rabobank Nederland.

Op 2 december stemmen alle ledenraden van de lokale banken over de voorgenomen fusie met Rabobank Nederland tot één Rabobank. De verhouding tussen de centrale organisatie en de lokale banken krijgt hierdoor een andere invulling. De verbinding tussen de lokale en de acht (deels) nieuw geformeerde kringen, wordt ingevuld door zogenaamde kring/performance directeuren. Dit betreft een nieuwe functie binnen de Rabobank.

De afgelopen periode hebben gesprekken met kandidaten voor deze functie plaatsgevonden. De Raad van Bestuur van Rabobank Nederland heeft uiteindelijk acht kring/performance directeuren benoemd, waarvan de huidige directievoorzitter René van Zijl er één is. Dit betekent dat met ingang van 1 januari 2016 Van Zijl Rabobank Altena verlaat en kring/performance directeur wordt van de regio Zuidwest-Nederland.

Vacature
De raad van commissarissen van Rabobank Altena is in overleg met Rabobank Nederland om zo snel mogelijk, bij voorkeur per 1 januari 2016 en in een vaste benoeming, te voorzien in de vacature die door het vertrek ontstaat.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.